WONDERLAND

De pilot-versie van theatrale kunstbeleving WONDERLAND N0.1 in het najaar van 2014 in de Blokhuispoort, de voormalige stadsgevangenis van Leeuwarden was een groot succes.

We zijn inmiddels druk bezig WONDERLAND N0.2 voor te bereiden dat gaat plaatsvinden In de Westerkerk (voormalig Poppodium Romein) in Leeuwarden.

Wil je meedoen aan deze eigenzinnige groepstentoonstelling mail voor dead-line:1 mei 2016  documentatie die moet bestaan uit :

-persoonlijke gegevens

-minimaal 3 foto’s van recent werk

-een c.v.

-vermelding van web-site

-eventueel tentoonstellingsvoorstel

naar info@spoonk.com

Bekijk de onderstaande filmpjes en onze site wonderland.nu voor een impressie…

Een theatrale kunstbeleving…
Voor deze expositie in 2014 nodigde SPOONK een aantal veelbelovende kunstenaars uit om werk te exposeren in het thema WONDERLAND en daarnaast vroeg SPOONK een aantal ‘jonge wonders’ deel te nemen (Eva van Calsbeek, Jerry Maat, Edzard Jager, Aukje Schaafsma en Sophie Mantel).

 

SPOONK realiseert WONDERLAND m.b.v. stagiaires van verschillende opleidingen die zo de kans krijgen deel uit te maken van  het maken van een expositie en alles wat daarbij komt kijken.

De kunstenaars : Leon Adriaans, Paul Andringa, Mieke Hoogeveen, Caro Kroon, Christiaan Kuitwaard, Janus Metsaers, Jan Snijder, laten werk zien in verschillende disciplines.

Inspiratiebronnen voor WONDERLAND zijn o.m. Jeroen Bosch, Frida Kahlo, Escher, Dali, Tim Burton, David Lynch, David Kronenberg, Rene Marquerite, Alex van Warmerdam en vele anderen.

  • Check ook www.wonderland.nu en de trailer op